0
Totaal: € 0,00 (incl. BTW)
Unieke handgemaakte sieraden met een verhaal
 

Welkom bij de klantenservice van IssaMadeBy

Retourservice

Het kan natuurlijk voorkomen dat het bestelde sieraad anders is dan je had verwacht. Wij willen graag dat  je tevreden bent met je aankoop en daarom bieden wij je de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van je armband te retourneren.

De enige voorwaarden die we stellen zijn dat de sieraden zich in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat bevinden. Daarnaast dient de armband in de originele verpakking aangetekend te worden teruggezonden. In de verpakking ontvangen we graag een briefje met (in blokletters) jouw naam, factuurnummer van de bestelling, je emailadres en je telefoonnummer zodat we je kunnen bellen als we een vraag hebben. Hieronder vind je het adres waar je het naar toe kunt sturen:

IssaMadeBy

Paul Windhausenweg 2

4818 TA Breda

Nadat IssaMadeBy de armband ontvangen heeft wordt het bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort.

 

Garantie

Service vinden we erg belangrijk, daarom geven we een half jaar garantie op alle sieraden, mits ze naar behoren zijn gedragen (zie gebruik). Je kunt met IssaMadeBy contact opnemen als er iets met je armband aan de hand is:  ingrid@issamadeby.nl . IssaMadeBy bepaalt op basis van haar eigen deskundigheid of de garantie van toepassing is, zorgt dat het sieraad wordt gerepareerd of vervangen door hetzelfde of een vergelijkbaar sieraad. IssaMadeBy bepaalt op basis van eigen deskundigheid wat een geschikt vervangend product is. Alle kosten die hiervoor nodig zijn zijn voor rekening van IssaMadeBy.

Klacht?

Mocht je ontevreden zijn over de sieraden of diensten van IssaMadeBy, aarzel dan niet om contact op te nemen: ingrid@issamadeby.nl. Klachten nemen we zeer serieus en we zullen ervoor zorgen dat we samen tot een oplossing komen.

Materialen

De gebruikte materialen in de sieraden kunnen soms anders uitvallen dan op de foto, omdat dit natuurlijke materialen zijn en dus niet altijd dezelfde vorm of kleur hebben. We kunnen niet garanderen dat de kleuren die op de website te zien zijn, exact de kleuren van de sieraden in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van je computer.

Gebruik

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je sieraad adviseren wij om water, parfum, bodylotion en andere chemicaliën  niet in contact met de armbanden te laten komen.

 

Auteursrecht

De inhoud van deze website is eigendom van IssaMadeBy en zonder toestemming is het niet toegestaan om deze site, de producten of de teksten te kopiëren.